KIRŞEHİR / MERKEZ - Gazi Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda çoşkuyla kutladık. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Çanakkale Deniz Zaferi´nin 109. yıldönümü nedeniyle 18 Mart Pazartesi günü saat:13.50'de okulumuz  konferans salonunda 18 Mart Şehitleri Anma Programı yapıldı. Başta Türkçe öğretmenimiz Murat ARAS ve emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Doğal Afetlere karşı her zaman hazır olmamız gerekiyor. Öğrencilerimizi de bu konuda bilinçlendirmek için tatbikat yaptık.

Mrt

Türkçe Öğretmenimiz Murat ARAS'ın rehberliğinde öğrencilerimiz Çanakkale Zaferiyle ilgili skeç provasından görüntüler

Şbt

Okulumuz Bilişim Teknolojileri öğretmeni Serdal GÜZEL tarafından öğretmenlerimize Siber Güvenliğe Giriş eğitim semineri yapıldı.

Okulumuzun Dilimizin Zenginlikleri Panosu Güncellendi

Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

şubat ayının örnek ahi sınıfı 7-B sınıfı seçilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

okul sporları kapsamında öğrencilerimiz İlimizde Taekwando Birincisi ve İkincisi olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Cuma gününe özel yaptığımız resfebe de Peygamberimizin bir hadisi gizlidir. Bu çalışmada gayemiz öğrencilerde ilgi ve merak uyandırmak, fikir yürüterek tahminde bulunmalarını sağlayıp yorum yeteneklerini geliştirmek.Ve tabi ki Peygamberimizin güzel sözlerini öğretmek. Hadisin ne olduğunu bulan öğrenciler hadisi ve hadiste anlatılmak isteneni küçük bir kağıda yazar. Cevap kağıdına isim soy isim ve sınıfını da yazarak hazırladığımız kutuya atar. Doğru cevabı tahmin eden öğrenciler arasından kura çekilerek bi kaç öğrenci ödülle sevindirilir.

Ara

Vakti kuşanmak projesi çerçevesinde öğrencilerin ilgisini çekecek emojilerle desteklenen çalışmamızda çocuklara namaz ibadetini tanıtmak ve sevdirmeyi amaçladık. " Ben Acaba  Hangisiyim?" adlı panomuz da öğrenciler kendilerine yakın buldukları ya da olmak istedikleri emojileri ilgiyle incelediler.

Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Öğretmenlerimiz tarafından seçilen öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

ilimiz Yıldız kızlar voleybol turnuvasında 3. Olan takımımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Kas

24 Kasım öğretmenler günü kapsamında okulumuz Türkçe öğretmeni Murat Aras yönetiminde Aşuk ile Maşuk gösterisi düzenlendi. Öğretmenimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.